Office 365 helyett Microsoft 365

Új néven futnak tovább a KKV irodai csomagok. 2020. április 21-én a Microsoft korszerűsíti az Office 365 előfizetéseinek a nevét a kis- és középvállalkozások számára.
Share on facebook
Share on linkedin
Share on email

A névváltozással az ár, a szolgáltatás vagy az üzleti modell NEM változik.

  • Az Office 365 Business előfizetések Microsoft 365 Business néven lesznek elérhetőek. Ide tartozik az Office 365 Business Essentials, az Office 365 Business Premium és a Microsoft 365 Business.
  • Az önálló kereskedelmi asztali kliens előfizetésekkel ezután Microsoft 365 Apps néven találkozhattok. Ide tartozik az Office 365 Business és az Office 365 ProPlus.
  • A fogyasztói Office 365 előfizetések Microsoft 365 néven mennek tovább.

Nézd meg a Microsoft angol nyelvű videó bemutatóját, és az oldalon található források segítségével ismerkedj meg a változásokkal.

Ami NEM változik:

  • Az előfizetések árai
  • A szolgáltatás tartalma

Lehetőségek

Bár nem történik szolgáltatás- vagy árváltozás, ez az új elnevezés két fontos ügyfélbeszélgetés elindítására nyújt lehetőséget.

Upsell lehetőség a Microsoft 365 Business Premiumra
A Microsoft 365 Business Standard és a Microsoft 365 Business Premium azonos elnevezési szabályhoz igazítása egyértelműbbé teszi az eladási beszélgetést.

Az örökös Office előfizetések felhősre váltása
A Microsoft 365 Apps leegyszerűsíti a helyi Office frissítési beszélgetést azáltal, hogy egyértelműen megkülönbözteti a helyi Office-t a Microsoft 365 Apps-től. Mivel az Office 2010 támogatásának megszűnése gyorsan közeledik, és a Windows 7-é már el is jött, e termékek felhasználóit arra kell ösztönözni, hogy fontolják meg a Microsoft 365 Apps előfizetést.

Gyakran Ismételt Kérdések

Miért változnak meg az Office 365 KKV termékek nevei?
Az elmúlt két évben a Microsoft 365 Business eladásai során megtanultuk, hogy az ügyfeleknek kihívást jelentett eldönteni, hogy melyik előfizetés a megfelelő számukra. A középár-kategóriás terméket „Office 365 Business Premium”-nak, míg a prémium terméket „Microsoft 365 Business”-nek hívták. Az „Office 365 Business Essentials” terméknek több hozzáadott felhőszolgáltatási értéke van, mint az „Office 365 Business” terméknek. Ezek az ellentmondások azt jelentik, hogy a Microsoft és a partnerek komoly erőfeszítéseket tesznek annak magyarázatára, hogy miként működnek a termékek, ahelyett, hogy a szolgáltatások előnyeiről, az üzleti igényekre adott válaszokról beszélnénk az ügyfeleknek. A frissített elnevezésekkel, a Microsoft 365-ös üzleti termékcsaládhoz igazításával kezeli ezeket a problémákat a Microsoft.

Ez azt jelenti, hogy az Office márka megszűnik?
Egyáltalán nem. Az Office továbbra is a Microsoft 365 Apps középpontjában áll. Az ügyfelek ismerik a Word, az Excel, a PowerPoint és az Outlook alkalmazásokat. Az Office azonban az évek során tovább fejlődött, hogy magába foglaljon más alkalmazásokat, egyéb képességeket, kapcsolatot a Microsoft 365 felhővel és egy új, felhasználói alapú licencelési megközelítést, amely nagyban meghatározza a felhasználói élményt is.

Mit jelent ez a jelenlegi ügyfelek számára?
Április végétől kezdve a jelenlegi ügyfél-előfizetések nevét az új névre változtatják. További intézkedésekre nem lesz szükség a részükről.

Van-e további változás az árakban vagy a szolgáltatásokban?
Az előfizetések árait, a szolgáltatás tartalmát NEM érinti a névváltozás.

forrás: www.kvazar.cloud